Bounty’s
Bron: www.gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl
150 gram pure chocola 70% cacao of meer
50 gram geraspte kokos
10 gram agave siroop
35 gram gesmolten kokosolie
Bereiding
Smelt de chocola au bain marie
Bestrijk door middel van een kwast / penseel een vrij dikke laag chocola in een flexibele bakvorm, zowel de bodem als de zijkanten
Plaats de vorm 10 minuten in de vriezer zodat de chocola kan stollen
Maak ondertussen het kokosmengsel, roer de geraspte kokos, kokosolie en agave siroop door elkaar
Haal de vorm uit de vriezer en vul de vormen met het kokosmengsel
Schenk op het kokosmengsel nog een laagje chocola, met een koffielepel gaat dit erg handig.
Plaats het geheel weer in de vriezer en laat het ongeveer 15 minuten staan zodat het kan uit harden
Haal de bounty’s uit de vorm en smullen maar!
Ik heb nog geen bakvormpjes. Binnenkort maar weer eens naar de action. En dan diverse bonbons maken op deze manier.