Bounty’s

 

Bron: www.gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl

150 gram pure chocola 70% cacao of meer
50 gram geraspte kokos
10 gram agave siroop
35 gram gesmolten kokosolie

Bereiding

Smelt de chocola au bain marie

Bestrijk door middel van een kwast / penseel een vrij dikke laag chocola in een flexibele bakvorm, zowel de bodem als de zijkanten

Plaats de vorm 10 minuten in de vriezer zodat de chocola kan stollen

Maak ondertussen het kokosmengsel, roer de geraspte kokos, kokosolie en agave siroop door elkaar

Haal de vorm uit de vriezer en vul de vormen met het kokosmengsel

Schenk op het kokosmengsel nog een laagje chocola, met een koffielepel gaat dit erg handig.

Plaats het geheel weer in de vriezer en laat het ongeveer 15 minuten staan zodat het kan uit harden

Haal de bounty’s uit de vorm en smullen maar!

Ik heb nog geen bakvormpjes. Binnenkort maar weer eens naar de action. En dan diverse bonbons maken op deze manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *