Chocopinda repen

 

Bron: http://smakelijck.blogspot.nl/

100 gram pindakaas,
65 gram honing,
50 gram kokosolie,
100 gram havermout,
115 gram pure chocolade (72% cacao),
50 gram cranberry's (of rozijnen).

Hak de chocolade in kleine stukjes. Verwarm in een pannetje de pindakaas, kokosolie en de honing tot het een egale massa is. Voeg de havermout, de cranberry's en de stukjes chocolade toe en roer dit goed door tot de chocolade gaat smelten. Giet het in een bakblik of een ovenschaal (bekleed met bakpapier of plastic folie) en maak de bovenkant mooi glad. Zorg dat het niet dikker wordt dan ongeveer een centimeter. Laat het hard worden in de koelkast of de vriezer voor ongeveer 2 uur.

Nog niet geprobeerd. Deze maak ik een keer zonder kinderen in de buurt. Zij beginnen bij de pot pindakaas al te schreeuwen dat ze dat niet lusten...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *